Her er lidt information om, hvad du får, når du benytter dig af Team Krogaarden. Vi laver mad til alle former for arrangementer, og derfor er vi meget fleksible i forhold til indhold og ikke mindst prislejet af festmenuen.
Den traditionelle festmiddag består af:
Forret, f. eks.
- fyldte butterdejsreder
- stjerneskud
- tarteletter
- lakserose med rejecreme
- 1/2 avocado m. rejer
- rejecocktail
- laksepate
- eller noget andet, som du specielt godt kan lide......
- Vi laver en særlig forret til børnene, hvis det ønskes!
Herefter enten buffet, som f. eks. kan indeholde:
- 3 slags kød, f. eks. urtestegt oksesteg, glaseret skinke, kalvesteg, helstegt svinemørbrad, lammekølle, dyrekølle, hvidvinsdampet laks eller letspræng kalkun - kom gerne selv med forslag!
- 2 slags kartofler
- 2 slags sovs
- 3 – 4 forskellige salater, f.eks. broccolisalat, blandet grøn salat, tomatsalat, fennikelsalat, bønnesalat med peberrodscreme, pastasalat, bulgursalat med cherrytomater og artiskokhjerter eller måske en stor salatbar med ca. 15 varianter og 2 hjemmelavede dressings
- lækkert møllehjulsbrød og smør eller flutes og smør
Buffeten er MEGET variabel - kom med dine ønsker!
Eller en serveret hovedret, som f.eks. kunne være:
- Indbagt oksemørbrad med kartofler, svampesovs og ristede rodfrugter
- Oksehøjreb med kogte kartofler, bådkartofler, bønner, springløg, minimajs, cherrytomater og sauce bordelaise
- Hvidvinsdampet laks m/ pastasalat, hollandaisesovs, svampestuvning og flutes
- Dyrekølle med vildsovs og anderledes waldorffsalat, bådkartofler og pommes louisiana
- Kom endelig med dine egne ønsker!
Dessert, f. eks.
- isanretning
- hjemmelavede islagkager
- bagte æbler med marcipan og crème fraice
- frugtsalat med råcreme og ymercreme
- frisk frugt eller andet
- hvad kunne du tænke dig?
Kaffe med kransekage, jordbærkage, lagkage eller småkager og chokolade.
Natmad, f. eks. suppe, pitabrød, hotdogs eller andet, når gæsterne skal hjem.
Hvem sørger for hvad?
Niels og Karen sørger for alle indkøb, madlavning samt oprydning i køkkenet efter middagen.
I skal selv sørge for serverings-og opvaskepersonale. Det er også vigtigt, at køkkenet er velegnet til tilberedning af mad til mange mennesker.
Vi laver maden, der hvor I holder festen, så køkkenet skal være gearet hertil i forhold til gryder, potter og pander samt skåle og fade til servering. Husk også at tjekke, om el-forholdene er i orden, så ovne og komfurer kan benyttes optimalt.