Menuer

Det lyder jo meget godt alt sammen, men - hvad koster det så?

En 3-retters menu, kaffe og natmad koster typisk fra 220 kr. pr. couvert. Børn under 10 år 1/2 pris. Couvertprisen er afhængig af menuønsker og antallet af festdeltagere, men vil naturligvis blive tilpasset dine ønsker. Følgende priseksempler er beregnet efter 50 couverter. Jo flere gæster, jo lavere bliver prisen på den enkelte couvert, da der er flere om at dele Niels og Karens aflønning.

Husk, at hele arrangementet er meget variabelt – kom endelig med forslag og gode ideer, der er ingen fastlagte menuer

Forretter:

  1. Tarteletter med hønsekødsfyld 31.-
  2. Tarteletter med fiskefyld 35.-
  3. Butterdejsreder m. fiskefyld og broccoli, pyntet med springløg og cherrytomater. 37.-
  4. Hjemmelavet tunmousse pyntet med rejer og andet godt. Hertil flutes og smør. 39.-
  5. ½ avokado med rejer, icebergsalat, cherrytomater, thousand Islansdressing og kuvertbrød 40.-
  6. Lakserose med rejecreme, hjertebrød og smør 41 .-
  7. Laksepate med iceberg, dilddressing og caviar 43.-
  8. Rejecocktail med laksespyd 45.-
  9. Stjerneskud de luxe 45.-

Hovedretter:

Desserter

  1. Isanretning med vanilleis og syltede figner : 32.-
  2. Aftereight-lagkage, daimlagkage, 39.-
  3. Abemad m. råcreme og ymercreme37.-
  4. Hjemmelavet tiramisukage 37.-
  5. Nøddekurv med aftereightis og vanilleis, pynt og frisk frugt 40.-
  6. Dwights bananer i rødvin 41.-
  7. Isanretning med tre slags is, marcipanrose, flødeskum og nødder 48.-

Kaffe

  1. Kaffe med småkager og chokolade33.-
  2. Kaffe med hjemmelavet tiramisukage 36.-
  3. Kaffe med lagkage 43.-
  4. Kaffe med chokolade og frisk frugt 43.-
  5. Kaffe med kransekage 47.-
  6. Kaffe og te med daimlagkager, brownies, frugt og chokolade 50.-

Natmad

  1. Aspargessuppe med italienske brød 33.-
  2. Svampesuppe med flutes 31.-
  3. Boller og rugbrød med ost, pølse, pålægschokolade og smør, Gulerods- og agurkestave 40.-

Ulrick Refsager