Hvem er vi?

Team Krogaarden blev egentligt startet lidt ved en tilfældighed

Niels og Karen er begge ansat på Skovbo Efterskole, hun som lærer og han som pedel. Vi har altid haft interesse for madlavning, og har ofte lavet mad til skolens fester og arrangementer. Efterhånden kom der forespørgsler om at lave festmad til privatpersoner – bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage, og det stod klart, at hvis vi skulle holde os inden for lovens rammer, var det eneste rigtige at lade os momsregistrere og starte eget firma. Da vi skulle sammensætte en annonce til den kristne avis, Udfordringen, lancerede vi for sjov sloganet:

"Vil du have røg eller lovsang i køkkenet?"

Budskabet har fænget, og vi bliver ofte spurgt, om vi synger eller tager CD-spiller med til lovsangen.

Vores ilddåb fik vi, da vores naboer skulle giftes. De havde inviteret til havefest uden helt at overveje, hvor maden skulle komme fra, og spurgte på skolen om køkkendamerne ikke lige kunne stikke et par stege i ovnen - Vi lovede at give en hjælpende hånd, og stod pludselig med en 3-retters buffetmenu, kaffe og kransekage og natmad - til 140 gæster! Alting gik efter planen og da vi var færdige ud på de lyse timer, kikkede vi på hinanden og sagde, at nu måtte vi hellere starte det firma

Siden er det blevet til alt fra en fødselsdagsfest i et kolonihavehus, over diverse konfirmationer, ungdomsvelsignelser og runde fødselsdage til den helstegte pattegris ved et udendørs bryllup.

Niels og Karen sørger for alle indkøb, tilberedning og anretning, samt oprydning i køkkenet efter festen.

Ulrick Refsager